БОЯДИСВАНЕ

БОЯДИСВАНЕ (1)

БОЯДИСВАНЕ Варна,топлоизолация Варна, външна топлоизолация варна,Ремонт варна, ремонт варна войнов еоод, Дограма Варна Войнов ЕООД, СТРОИТЕЛНИ и РЕМОНТнИдейности варна, СТРОИТЕЛНИ и РЕМОНТнИдейности варна ВОЙНОВ, ОБРЪЩАНЕ НА ДОГРАМА ВАРНА; ФАЯНС ВАРНА,

Качественото боядисване играе важна роля за добрия интериор, като за целта е необходима и съответната предварителна подготовка – частични кърпежи, изравняване на пукнатини и вдлъбнатини по стени и тавани, шпакловка, грундиране и пр.

Войнов ЕООД гр.Варна ще ви насочим към най-добрият избор, подходящ за вашите индивудуални изисквания. Ще извърши за Вас всички подготвителни и допълнителни операции и ще завърши изпълнението на Вашите проекти с боядисване, в срок и на достъпна за Вас цена. 

Ще ви насочим към най-добрият избор, подходящ за вашите индивидуални изисквания.

Интериорни бои/вътрешни/

• Латексови бои – масово използвани бои на водна основа. Имат добра покриваемост и съхнат бързо, нямат мирис и са лесни за почистване. Позволяват на стените да дишат и са устойчиви на атмосферни влияния

• Блажни бои – образуват непропускливо покритие, което не позволява на боядисаната повърхност да диша, което е основен недостатък и е причина за надигането и напукването им след време, вследствие на появила се под боята влага. Съхнат бавно и са особено неподходящи за детската стая и кухнята. 
• Акрилни бои – синтетични полимерни бои на водна основа, с универсално приложение. Съхнат бързо и запазват характеристиките си дълго време. 
• Силиконови бои – устойчиви са на топлина и се втвърдяват след нагряване. 

 Фасадни бои/външни/

• Силиконова фасадна боя - водоразтворима фасадна боя на база силиконова смола - защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има изразен самопочистващ и водоотблъскващ ефект. 
• Силикатна фасадна боя - минерална фасадна боя на база калиево водно стъкло - защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има добра покривна способност. 
• Полимерна фасадна боя - водоразтворима фасадна боя на база изкуствени смоли - защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има изразен водоотблъскващ ефект, устойчива на атмосферните влияния, с добра покривна способност и голямо разнообразие от цветове. 
• Фасадна релефна боя - защитно и декоративно покритие за основи от бетон, минерални мазилки, циментови плоскости и др. Особено подходяща за основи с фини пукнатини. Използва се при външни и вътрешни условия. Има добра покривна способност.

Понеделник, 21 Ноември 2016 08:50

Обща галерия боядисване

Written by