ОКАЧЕНИ ТАВАНИ ОТ ГИПСОКАРТОН

Ремонт варна, ремонт варна войнов еоод,СТРОИТЕЛНИ и РЕМОНТнИдейности варна ВОЙНОВ ЕООД,дограма варна войнов еоод,Окачени тавани Варна, таван за баня варна,, Окачени тавани от Гипсокартон,окачен таван варна,ОБРЪЩАНЕ НА ДОГРАМА ВАРНА

Окачени тавани от гипсокартон

Окачените тавани от гипсокартон представляват строителни плоскости, закрепени към носеща метална конструкция. Oкачени таванни облицовки се монтират, когато трябва да бъде намалена светлата височина на помещението, да бъдат интегрирани инсталации, да бъде положена топлоизолация (минерална вата), да бъде скрита носещата конструкция.

Могат да се използват за изравняване на тавани. Предпочитани в жилищни домове, офиси, търговски и обществени сгради, заведения, магазини, хотели и ресторанти, окачените тавани са част и от климатичните системи за отопление и охлаждане и позволяват вграждане на осветителни тела, озвучителни системи, охранителни и пожароизвестителни инсталации и други.

Функционалността на окачените тавани е обширна: влагоустойчивост, пожароустойчивост, топлоизолация, шумоизолация, екологичност.

Окачените тавани от гипсокартон са предпочитани, защото:

* Боядисват се бързо и лесно

* Предлагат неограничени дизайнерски решения и идеи, предоставят възможности за интересни интериорни ефекти с използването на декоративни бои и мазилки

* Позволяват голяма творческа свобода, многообразие от форми и фигури
* Предлагат невероятни светлинни ефекти и решения
* Прикриват строителни дефекти, коригират кривини
* Единствена алтернатива са при ремонт на стари сгради с дървен гредоред
* Позволяват вграждане на приемно-предавателни устройства, озвучаващи системи, системи за отопление и охлаждане, датчици от охранителна, пожароизвестителна и други сградни инсталации.