PVC и AL ДОГРАМА

Дограма Варна, дограмаВарна Войнов ЕООД , PVC Дограма Варна, PVC прозорци, ПВЦ, PVC дограма цени, дограма Варна, „Войнов” ЕООД гр. Варна, Строителни ремонти Варна

„Войнов” ЕООДгр. Варна е производител на PVC иAL дограма и работи с утвърдени български и немски качествени профили. Разполага с богата гама от цветове, профили с различна дебелина и брой на камерите, от която всеки клиент може да направи своя избор.

Наши партньори, с които си сътрудничим при предлагането на качествена PVC дограма са немските производители:REHAU, REINER и SALAMANDER.

Работим и с български производители, предлагащи качествен и изпитан продукт на достъпна цена: PROFILINK,VIVAPLAST, KMG и др. 

В своята дейност „Войнов” ЕООДгр.Варна е съсредоточена към широка гама продукти и услуги в сферата на PVC и AL дограми, комарници, AL врати,PVC прозорци, PVC вратопрозорци, по- евтин или по висок клас дограма.

Всеки монтаж извършен от специалистите на „Войнов” ЕООДгр. Варна отговарят на строителните стандарти и изисквания за качествено извършена монтажна дейност.

PVC дограмата има своите предимства - не се влияе от влагата, не се деформира, не ръждясва или гние, с много добра топлоизолация.

Правилният избор на стъклопакет е от решаващо значение за топло и шумоизолацията и дизайна на вашите прозорци.

Като неразделна част от производството на дограма, фирмата използва регулируем обков с марка „МАСО” – внос от Австрия, „
ROMB” – внос от Полша и  „SIEGENIA” – внос от Германия -гаранция за дългогодишна и безпроблемна експлоатация.

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания, като спазим уговорения срок . 

Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти, училища, хотели, детски градини, жилищни входове, плавателни средства и др.


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПВЦ И АЛ ДОГРАМА, МОЖЕ ДА ПОСЕТИТЕ НАШИЯТ СПЕЦИАЛИЗИРАН САЙТ ЗА ДОГРАМА, КАКТО И ДА РАЗГЛЕДАТЕ БОГАТАТА НИ СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ ОТ НАШАТА ДЕЙНОСТ:


WWW.VOINOV-EOOD.EU

Обща галерия за снимки от PVC и AL врати.

Обща галерия за снимки от PVC и AL тераси.

Обща галерия за снимки от PVC и AL Дограма.